Сара Џесика Паркер жали што прифатила улога на Дему Мур?!

11 февруари, 20120
sarahjessicaparker

Сара Џесика Паркер ја прифати улогата во филмот за животот на Линда Лавлејс, но сега признава дека постапила непромислено. Сара улогата на новинарката Глорија Стеинем ја прифатила откако Деми Мур морала да се тргне од проектот поради здравствени проблеми.
Паркер без размислување ја прифатила работата за улогата, а денес малку се плаши од фактот дека ја менува Деми Мур. “Тие ми ги објаснија околностите и ме прашаа дали за брзо време ќе го прочитам сценариото. Всушност немав доволно време за размислување па се согласив. Да имав повеќе време, веројатно би одбила од очигледни и помалку очигледни причини”, заклучила 46-годишната Сара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma