За што се се користат старите цркви?

11 февруари, 20120
nas

Постојат толку многу цркви на светот, што не е ни чудо што од време на време некои од нив се пренаменуваат. Погледнете за што се се користат старите цркви:

Ресторан

Градинка

Модерен дом

Книжарница

Куќа на братство

Центар за претприемачи

Простор за играње Laser Tag

Штаб на атеисти

Винарија

Скејтпарк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma