Шерон Стоун прозборе за старателството над синот!

22 јануари, 20120
Sharon+Stone

Познатата Шерон Стоун овие денови пред американските медиуми зборувала за еден “приватен неуспех” од минатото – губење на старателството на нејзиниот син. Целосното старателство над момчето кое заедно го посвоија уште како бебе во 2008 година му припадна на нејзиниот поранешен сопруг Фила Бронстајн.
“Мислев дека никогаш нема да се опоравам од тоа. Но, по некое време повторно бев добра. Знаев понекогаш на добротворните настани да се качам на сцената, луѓето гледаа во мене, а јас гледав во подот и се молев во себе Господ да ми даде сила”, изјавила Стоун.
Таа всушност се обидуваше да роди по природен пат, но имаше два спонтани абортуси.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma