Што ќе се случи ако на тигар му фрлите парче месо во вода?

14 февруари, 20120
Ferocious-tiger-in-the-water-1

Белите тигри се ретки животни. Во период од 100 години само 12 бели тигри се видени во шумите низ Индија. Овој вид скоро и да е изчезнат. Денес белите тигри можете само да ги најдете во зоолошки градини. Погледнете ја оваа интересна ситуација во која на бел тигар му е фрлено месо во вода. Бесна и лута реакција од ова прекрасно животно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma