Што ти значи азиска тимска работа! Илјада колички пренесоа за 1 минута! :)))

13 февруари, 20120
Што ти значи азиска тимска работа! Илјада колички пренесоа за 1 минута! :)))

Повеќето луѓе кога одат во големите супермаркети ретко ги враќаат количките за пазарење на свое место. А, ако тоа не го направи муштеријата, работата преминува кај персоналот.

Еве како тоа се прави во Азија. Ги собираш количките се распоредуваш со колегите и по ескалатори ги транспортираш.

Ете што ти значи добра организација и тимска работа, секоја чест 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=Jf1GOiQtPzc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma