Слоница која знае да свири на хармоника!

3 мај, 20120

Шанти сака да удира по предметите, мафта со ушите и ги трие нозете за да произведе звук.

Слоницата Шанти од Националниот зоолошки музеј  во Вашингтон знае да свири на храмоника со сурла.

На видео снимката 36 годишната слоница која е подарок од Шри Ланка ги демонстрира своите музички вештини.

Жената која е задолжена за слоновите изјавила дека Шанти е музички талентирана.

httpv://www.youtube.com/watch?v=FgCu84NPbnw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi