Трансвестити Пред и По шминкање :)))))))

27 јануари, 20120
transvestites01

Транвестизмот е практика на крос – облекување која е традизионално поврзана со спротивниот пол. Крос-облекување  е чин на носење облека и други детали кои се најчесто поврзани со полот во одредено општество што се гледа на поинаков начин, од оној нормалниот или природниот тек на работите. Погледнете ги трансформациите на овие луѓе!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma