Уметнички дела направени од храна! Брилијантно!!!

25 март, 20120
naslovna

Храната долго време служи како испирација на уметниците, кои постојано докажуваат дека од храна може да бидат направени навистина интересни и уникатни уметнички дела. Погледнете:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi