Видео: Детето кое несмее да јаде! :(

27 март, 20120
Видео: Детето кое несмее да јаде! :(

Децата многу често се пребирливи за храната, но во случајот на Џошуа храната е прашање на живот или смрт.

Џошуа од Њујорк боледува од ретка болест од која е алергичен на храна.

Поради својата болест тој не оди на училиште, па затоа  неговата мајка го подучува дома.

„Секој ден за ова дете е вистинско чудо. Не поминува ниту една минута во денот а јас да не стравувам за него“, изјавила неговата мајка.

httpv://www.youtube.com/watch?v=vU7xh_7FrJM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi