Видео: Како се патува во Индија?!

27 јануари, 20120
Видео: Како се патува во Индија?!

Шест члено семејство и две кучиња успеаа да се стават на еден мотор и да патуваат. Кога се нема индијците велат дека треба да се снајдете некако, а тие тоа најдобро го прават. Важно е семејството да е заедно, сите да се здрави, живи и весели.

Погледнете го ова семејство од Индија:

httpv://www.youtube.com/watch?v=-ntAFRarAI0

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma