Видео: Уличната уметност во Монтреал!

2 февруари, 20120
Видео: Уличната уметност во Монтреал!

Во Монтреал се собрале  неколку уметници кои мислеле дека нивниот град е премногу сив и решиле да насликаат едно огромно дело на зграда. Цели 16 дена биле потребни и 500 спрееви да го направат ова неверојатно уметничко дело.

httpv://www.youtube.com/watch?v=eTA9mV1xzSo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma