Зафатена мајка :((( Во брзање Викторија Бекам, го заборави синот!!!!

2 мај, 20120
news_25777

Некои мајки се толку зафатени што забораваат многу работи, но свое дете?!

Нема да верувате, но на Викторија Бекам и се случи да го заборави својот син! Поточно, таа отиде да го однесе својот тринаесет годишен син Бруклин на училиште, а притоа го заборави.

– Влегов во автомобилот, го наместив столчето за ќерка ми Харпер, го ставив iPod-от и тргнав кон училиштето. Но тогаш видов дека сум го заборавила Бруклин во кујната – изјави Викторија.

– Возев кон училиштето, кога погледнав кон седиштето и помислив, “Нешто заборавив” рече Викторија.

Сопругата на Дејвид  изјави дека во тој момент се почувствувала како идиот и додаде:

– Јас бев во автомобилот, Харпер беше во автомобилот, но оној што требаше да го однесам на училиште не беше во автомобилот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi