Зарем е возможно, летачки луѓе над Њујорк?! :)))

2 февруари, 20120
Зарем е возможно, летачки луѓе над Њујорк?! :)))

Њујорчани пред неколку дена беа изненадени кога погледнаа кон небото, бидејќи видоа луѓе кои летаат?!

Но за што всушност се работи?

Илузија, да се работи за илузија во која биле користени макети од човечко тело кое всушност претставуваат летала. Од поголема далечина изгледаат како вистински луѓе и сие би се запрашале, како е ова возможно?

Погледнето го видеото во продолжение, кое во последните неколку дена беше прегледано повеќе од 4,5 милиони пати.

httpv://www.youtube.com/watch?v=dcDN409ZBv4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma