Audi D7 Concept

11 март, 20130
17

Феноменалниот Audi D7 Concept беше главна атракција на изложбата наречена „Од сон до јаве“…

Првите цртежи на Audi D7 Concept најавуваат супер моќен автомобил чиј мотор ќе биде сместен во предниот дел на возилото, но највпечатлива карактеристика ќе бидат неон светлата кои се протегаат странично по должината на автомобилот но и оклу предните и задни фарови. Изложбата на овие прототипи беше одржана во Техеран, а целта била да се прикаже талентот и возможностите на младите студенти и дизајнери.

Еден од нив, Каве Насер го создал Audi D7 Concept кој освен впечатливите технички карактеристики, се одликува и со фасцинантен надворешен дизајн со јасни и благи контури и со веќе споменатите неонски светла со кои овој автомобил не може да остане незабележан.

FUTURISTIČKI AUDI D7 KONCEPT

FUTURISTIČKI AUDI D7 KONCEPT

FUTURISTIČKI AUDI D7 KONCEPT

FUTURISTIČKI AUDI D7 KONCEPT

FUTURISTIČKI AUDI D7 KONCEPT

FUTURISTIČKI AUDI D7 KONCEPT

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber