Новите Bvlgari очила

11 март, 20130
000001_Cd_Booklet_Le_Gemme_PER IMG CHIAVETTA_le gemme_booklet006.tif

Комбинацијата, чевлите и чантата се она што го прават целосен модерниот стајлинг, додека пак шик аксесоарите се оние кои го збогатуваат и му даваат индивидуален печат.

Со доаѓањето на пролетта и летото, очилата се задолжителен моден додаток, а Булгари ви нуди совршен избор. Нивните најнови модели се вистинска доза добар стил.

NOVE BULGARI NAOČARE

NOVE BULGARI NAOČARE

NOVE BULGARI NAOČARE

NOVE BULGARI NAOČARE

NOVE BULGARI NAOČARE

NOVE BULGARI NAOČARE

NOVE BULGARI NAOČARE

NOVE BULGARI NAOČARE

NOVE BULGARI NAOČARE

NOVE BULGARI NAOČARE

NOVE BULGARI NAOČARE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber