Клучот за неговото срце се нарекувал…фелацио?

13 ноември, 20130
28

Една моја пријателка има дечко. Вистински плејбој. Со години му течат лиги по неа, но таа не му се дава. Затоа пак успеала да му влезе под кожа.

Што и да зборуваме, за една слободна девојка е добро да си има еден плејбој, за “пријателче“. Не за друго, да си има експериментално зајче кое ќе и ја покаже најбруталната страна на машката суштина.

И еден ден таа решила дека треба да открие каква е голата вистина. Го поставила прашањето што измачува милиони жени ширум светот – Што е она што може да натера еден маж, особено таков, кој може да има цел харем, да прогласи една жена за “Единствена“?.

Сакаш да бидам искрен? – рекол тој. Апсолутно! – одговорила таа.

Добро! Ако една жена е фелацио кралица, таа ќе биде Единствената. Мажот секогаш ќе се враќа кај неа! – тоа бил бруталниот одговор.

Ајде бе! Па ова е ужасно површна работа! – рекла таа.

Сакаше да бидам искрен. Тоа е одговорот! – изјавил женкарот.

Јас жалам, но не верувам! Дури жалам и за тоа што не верувам. Иначе ќе ми беше многу полесно. Да верувам во тоа, дека ако станам фелацио кралица, тој или тие ќе се враќаат кај мене, и тоа ќе се нарекува љубов…Дека ќе бидам Единствената.

Да, верувам дека љубовта на мажот минува низ стомакот, но и низ еден друг орган, да, вистина е, дека ако една жена успее да му се пикне под кожа сексуално не е воопшто мала работа, но…Но јас сакам СЕ и тоа претставува многу повеќе отколку едно фелацио.

Тоа е да можеш да бидеш себе си со другиот или не знам – ако се смениш, да биде затоа што тоа те оплеменува. Тоа е да бидеш партнер, а не нечија кралица. Тоа е да неможеш да дишеш без присуство на другиот, а не без оралните задоволства…

И жалам но откажувам да престанам да верувам, дека ако сакаш некого, ќе ти биде супер убаво, дури и само да лежите еден до друг без ништо да правите…

А можеби затоа што сум жена и нема да престанам да мислам така, ќе си останам онаа која никогаш нема да биде Единствената.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit