Наградната игра почна ама во Србија:) Фискална на рака ..ку. без мака:)

19 ноември, 20130
24

Купувачот воопшто не се сеќава дека купил нешто што може вака да се нарече. Што и да е во прашање, тоа е најефтиниот продукт на сметката која ја добил.

Здружението “Заштита на потрошувачите“ објавиле на својата Фејсбук страна дел од една фискална сметка на која првиот производ е доста необичен.

Кога ќе ја погледнеме фискалната, најпрво не шокира цената која стои на дното. Меѓутоа во овој случај шокира нешто друго.

Сметката произлегува од “Азија Шопинг Центар“, а потрошувачот што ја добил сметката не му е јасно што е тоа што го купил, а се вика вака.

Foto: Fejsbuk/Zaštita potrošača

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit