Само во Русија: Колекција најлуди гафови!

6 ноември, 20130
Russian fails

Постојат две земји во светот кои се истакнуваат по своите бизарности: првата е Јапонија, а втората секако е Русија. Токму од таа тотално забегана држава ни доаѓаат некои од најбизарните, најлудите и најопасните дејствија, кои се таму очигледно секојдневие. Па еве една богата ГИФ галерија со дел од тие лудории, за да потсетиме како ние балканците треба да изедеме многу леб ако сакаме да им се приближиме на овие мајстори….

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

ludi rusi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit