Тропски рај на Бали

5 февруари, 20130
maya-ubud-river-view

Сместен во срцето на најегзотичните острови во Индонезија – Бали, во густата џингла се крие прекрасен хотел “Maya Ubud Resort”.

Комплекс вили се наоѓаат во дивата џунгла. Сместени на висорамнина под која протекуваат две реки, опкружени со 10 хектари мисрисни градини. Во овој тропски рај има главен хотел со преку 150 соби, кои на гостите им нудат различни вили, со градини, со базени, претседателски вили.

Во неколку ресторани кои се наоѓаат во рамките на комплексот се служи егзотична кинеска, јапонска, индонезиска и индиска храна. Собите и вилите се модерно опремени со удобен мебел и одразуваат традиционален индонезиски декор.

Главната вила дочекува гости со прекрасен изглед, осветлен со свеќи. Просториите за масажа и релаксација, ги украсува врвен поглед на џунглата и двете реки. Делукс вилите имаат свои посебни базени и мали дворчиња, а до секоја од нив води посебна патека која ги поврзува со главниот хотел.

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

TROPSKI RAJ NA BALIJU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber