Видео тренинг за цврст стомак

1 јуни, 20130
3

Денес ќе ви понудиме три ефикасни вежби со чија помош ќе го постигнете посакуваниот изглед на вашиот стомак. А мажите кои ги покажуваат вежбите во клиповите што следуваат можете да ги сметате како ваши лични инструктори.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi