5те вежби кои досега се покажале како најефикасни во борбата против целулитот

16 ноември, 20150
5те вежби кои досега се покажале како најефикасни во борбата против целулитот

Баш како акните и масната коса, целулитот е еден од најголемите женски непријатели. Сепак, неговата маана е тоа што кога еднаш ќе се појави, многу тешко се губи.

Факт е дека не можете да го елиминирате до крај, но барем можете да го направите помалку видлив.

Тоа најлесно ќе го постигнете со зацврстување на проблематичните делови, односно вежбање на задникот и бутовите.

Во продолжение се 5-те вежби кои досега се покажале како најефикасни во борбата против целулитот:

1. Исчекор

2. Мост

3. Чучнувања со подигната нога

4. Склек со подигнување на нозете

5. Бокс

https://www.youtube.com/watch?v=09G9flXTAyM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber