Карли Симон: Бев сексуално злоставувана кога имав само седум години

23 ноември, 20150

Сексипилната пејачка Карли Симон во интервјуто за магазинот „People“ открива дека првите сексуални односи ги имала на само 7. годишна возраст. Таа тврди дека сексуално ја искористувал семеен пријател, кој во тоа време бил тинејџер.

– Беше одвратно. Тоа на подолго време го промени мојот поглед на светот – рекла Карли.

Карли, која неодамна открила на кого му е посветена песната „You’re So Vain“, открила и дека им раскажала на своите сестри што и се случувало, но тие не и верувале. Дека цело време ја зборува вистината сфатиле кога им ја покажала копијата од своите мемоари „Момчиња на дрво“.

– Ниту една од нив не беше што ми се случуваше. Ми рече дека од првата година кога тоа се случувало, но тие мислеа дека само се обидувам да бидам како постарите девојчиња – раскажала Карли.

70-годишната Карли признава дека мислела дека тоа е вистински љубов па нивниот однос го криела бидејќи сакала да трае. Иако таа верувала дека тоа било љубов, тоа, всушност, било злоставување. Изгледа дека нејзината мајка сфатила што се случува, бидејќи на момчето едно лето без објаснување му било забрането да доаѓа кај нив.

– Бев скршена, бидејќи мислев дека тоа е вистинска љубов. Мислам дека тоа се случува со многу девојки, нивното либидо надминува се. Ги чувствувате тие работи дури и кога имате девет или десет години. А понекогаш постои начин дека тоа да го изразат. Се обложувам дека тоа се случува почесто отколку што знаеме – рекла Карли.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber