Судбината според вашите среќни броеви: Каква ќе ви биде 2015-та според вашиот личен број?

6 јануари, 20150
33

Покрај планетите и хороскопските знаци, судбината ви ја одредуваат и вашите среќни броеви. Не е сеедно кога сте родени и кој е вашиот среќен број.

Веројатно веќе го знаете вашиот среќен број кој е збир од броевите на вашиот ден, месец и година, сведен до едноцифрен.

На пример, ако сте родени на 27.03.1989 (2+7+0+3+1+9+8+9 = 39=3+9=12=1+2=3), Вашиот среќен број е 3.

Пресметајте си го вашиот број и проверете каква 2015-та година ве очекува:

1. Еден

Треба да ги довршите незавршените работи и да ги реализирате целите кои сте си ги зацртале. Ќе имате доволно енергија, мотивација и сила, особено ако се занимавате со нешто кое вклучува ангажман и на некои пријатели или со екипен спорт.


2. Два

Ова е година во која можете да започнете многу нешта за кои претходните 9 години само сте фантазирале, без разлика дали се работи за љубов или финансии. Бидете упорни и немојте да се откажувате од своите цели. Водете се според инстинктите, а не според логиката. Би требало да имате резервен финансиски фонд.


3. Три

Влегувате во година во која вашите таленти и креативниот потенцијал можат да дојдат до израз. На многумина ќе им се укажат можности за патување, нови љубовни авантури и дружење со пријателите. Оваа година посебно им е наклонета на оние кои се занимаваат со некоја уметност или спорт.


4. Четири

Во новата година треба повеќе да се посветите на образование и стручно усовршување, особено ако сте помлади. Ве очекуваат чести патувања во странство. Бидете реални во проценката на сопствените можности и потенцијали. Направете план ан работа. Рекреацијата и промената ан начинот на исхрана ќе ви бидат многу важни за личниот напредок.


5. Пет

Во оваа година напорно ќе работите за да постигнете некои важни цели. Наспроти препреките и ограничувањата, ќе бидете во ситуација да пробате нешто потполно ново, што може да ви донесе и некој промени на работното место. Внимавајте на зглобовите, поради големата подложност на повреди.


6. Шест

Пред вас е година полна со љубов, романтични средби, познанства, дружење со младите, патување и учење. Доколку сте во позрели години, веројатно ќе внесете некои промени во станбениот простор, ќе го адаптирате или проширите. Односот со членовите на семејството ќе ви биде од пресудно значење.


7. Седум

Дојде време да го унапредите своето знаење, посебно ако се занимавате со нешто креативно. Нова година ви носи можност за заљубување или брак. Со оглед на тоа што сакате ризици ќе бидете во ситуација брзо да донесете важни одлуки.


8. Осум

Ве очекува професионална и финансиска сатисфакција. Осмицата симболизира моќ, пари, силна волја. Би требало да поведете повеќе сметка за сообраќајот, бидејќи идната година носи поголем ризик од повреди.


9. Девет

Во следната година би требало да се насочите на финансиите, посебно ако планирате да вложите пари во нешто самостојно. Ако се занимавате со уметност или медицина, ова ќе ви биде година на проширување на активностите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Korsan taksi - betasus giriş