Тој може да го паркира автомобилот каде сака: Пајакот не може да го подигне!

27 ноември, 20150
Тој може да го паркира автомобилот каде сака: Пајакот не може да го подигне!

Непрописно паркиран мајбах не бил подигнат, бидејќи едноставно пајакот не можел да се справи со неговата тежина.

Вработените во службата за непрописно паркирање во Виена сакале да го подигнат овој автомобил, но не можеле.

И покрај желбата да го казнат возачот на овој автомобил тежок 2,8 тона, работниците на крај морале да се откажат од намерата да го однесат автомобилот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber