Деколтето е аут!

9 ноември, 20160
8

Списанието Vogue, кое е модна икона во светот, тврди дека истакнувањето гради повеќе не е тренд – сите би сакале да зборуваат за нив. Тоа не е здраво, тоа е ужасно. Со деколтето е готово. Тоа е работа на минатото и длабоките изрази за покажување гради повеќе не се во мода.

  • Градите нема повеќе да им се покажуваат на момците, ниту пак на било кој друг!

Сите овие категорични ставови весникот ги презентира во последниот број во текстот под наслов – „Очајнички барајќи го деколтето!“ Важно е да се напомне дека во него се потенцира дека во последно време особено се нагласуваат рамениците, стомакот и нозете!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma