Дознајте со кој хороскопски знак имате најдобра љубовна комбинација

3 јануари, 20160
9

Проверете со кој хороскопски знак ја имате најдобрата љубовна комбинација.

Овен

Овен и Овен – двајцата сакате да доминирате

Овен и Бик – ти си забавна, а бикот е премногу бавен за тебе

Овен и Близнаци – активни сте и неуморни – супер комбинација

Овен и Рак – тежок, ама не и невозможен спој

Овен и Лав – поголемо его отколку желба за љубов

Овен и Девица – потребно е трпение за да успее врската

Овен и Вага – огромна привлечност

Овен и Скорпија –меч со 2 острици

Овен и Стрелец – совршен спој

Овен и Јарец – не толку добра комбинација

Овен и Водолија – подеми и падови

Овен и Риби – како да пробувате да измешате оган и вода

Бик

Бик и Овен – ти си инертна, а овенот е премногу жив за тебе

Бик и Бик – двајцата сакате мирен живот

Бик и Близнаци – врската не ветува ништо добро

Бик и Рак – најчесто добра комбинација

Бик и Лав – неизмерна тврдоглавост

Бик и Девица – љубов на прв поглед

Бик и Вага – немате многу заеднички нешта

Бик и Скорпија – ве врзуваат многу работи

Бик и Стрелец – љубов и омраза

Бик и Јарец – постои големо меѓусебно разбирање

Бик и Водолија – далеку од идеална комбинација

Бик и Риби – многу среќни моменти заедно

Бик и Овен – одлична поврзаност

Близнаци

Близнаци и Бик – тешко дека оваа врска ќе успее

Близнаци и Близнаци – совршен пар

Близнаци и Рак – огромна заинтересираност на двајцата

Близнаци и Лав – уживате во врската

Близнаци и Девица – добар почеток-тешка врска

Близнаци и Вага – одлична поврзаност

Близнаци и Скорпија – добра комбинација ако имате повеќе разбирање

Близнаци и Стрелец – магнетска привлечност

Близнаци и Јарец – огромни разлики кои тешко се надминуваат

Близнаци и Водолија – многу изненадувања и промени

Близнаци и Риби – многу љубов, ама и многу проблеми

Рак

Рак и Овен – тешка комбинација

Рак и Бик – голема компатибилност

Рак и Близнаци – силна поврзаност

Рак и Рак – премногу работи ви се заеднички, а тоа е проблем

Рак и Лав – најчесто добра комбинација

Рак и Девица – емотивна врска

Рак и Вага – комплетно сте различни

Рак и Скоприја – Скопријата е доминантна во врската

Рак и Стрелец – имате различни цели и желби

Рак и Јарец – тој нема да ти обрнува внимание

Рак и Водолија – непредвидлива врска

Рак и Риби – двајцата ќе направите се за да бидете заедно

Лав

Лав и Овен – егото ви е поголемо од желбата за љубов

Лав и Бик – премногу сте тврдоглави за да бидете заедно

Лав и Близнаци – супер врска

Лав и Рак – многу добра љубовна комбинација

Лав и Лав – не секогаш најдобра комбинација

Лав и Девица – постои голема шанса за успешна врска

Лав и Вага – си ги задоволувате заедничките желби

Лав и Скорпија – инстантна прилечност

Лав и Стрелец – ве врзуваат премногу слични гледишта

Лав и Јарец – ти си импулсивна, тој инертен – лоша комбинација

Лав и Водолија – разлечни погледи на љубовта

Лав и Риби – разликите се привлекуваат

Девица

Девица и Овен – ви треба трпение за да ви успее врската

Девица и Бик – љубов на прв поглед

Девица и Близнаци – тешко едка ќе успеете и покрај добриот почеток

Девица и Рак – емотивноста ве поврзува

Девица и Лав – ве очекува успешна врска

Девица и Девица – ве води љубовта

Девица и Вага – Вагата нема да се сложи со твоите животни правила

Девица и Скорпија – премногу слични, но премногу различни

Девица и Стрелец – тој те излудува

Девица и Јарец – премногу си противречите за да најдете заеднички јазик

Девица и Водолија – емотивно некомпатибилни

Девица и Риби – љубовта е дополнета со психичка стабилност

Вага

Вага и Овен – огромна привлечност

Вага и Бик – не ве поврзува скоро ништо

Вага и Близнаци – одлична поврзаност

Вага и Рак – различни сте како небо и земја

Вага и Лав – си ги задоволувате заедничките желби

Вага и Девица – ти пречат правилата од кои тој не се откажува

Вага и Вага – поседувате иста енергија и си поставувате премногу барања

Вага и Скорпија – премногу љубомора

Вага и Стрелец – никогаш не ви е здодевно заедно

Вага и Јарец – голема поврзанпост

Вага и Водолија – совршена комбинација

Вага и Риби – повремена привлечнот, без вистинска иднина

Скорпија

Скорипија и Овен – меч со 2 острици

Скорипија и Бик – голема поврзаност

Скорипија и Близнаци – добра комбинација, ако имате повеќе разбирање

Скорипија и Рак – ти си подоминантна

Скорипија и и Лав – инстантна привлечност

Скорипија и Девица – Премногу слични, но премногу различни

Скорипија и Вага – премногу љубомора

Скорипија и Скорипја – во состојба сте да ја запалите дури и водата

Скорипија и Стрелец – двајцата сте подготвени на компромис

Скорипија и и Јарец – успешна врска

Скорипија и Водолија – најчесто врката завршува со непријателство

Скорипија и Риби – можна е љубов на прв поглед

Стрелец

Стрелец и Овен – совршен спој

Стрелец и Бик – љубов и омраза

Стрелец и Близнаци – магнетска привлечност

Стрелец и Рак – различни цели и желби

Стрелец и Лав – премногу слични гледишта за се

Стрелец и Девица – знаеш да го излудиш

Стрелец и Вага – никогаш не ви е здодевно заедно

Стрелец и Скорпија – двајцата сте спремни на компромис

Стрелец и Стрелец – неверојатна, ама непредлидлива комбинација

Стрелец и Јарец – ако не си спремна на компромис, тешко ќе успеете

Стрелец и Водолија – голема шанса за успех

Стрелец и Риби – љубовта тешко се развива

Јарец

Јарец и Овен – не толку добра комбинација

Јарец и Бик – имате големо разбирање еден за друг

Јарец и Близнаци – меѓу вас има огромни разлики

Јарец и Рак – нема да му обрнуваш многу внимание

Јарец и Лав – ти си заинтересирана, тој импулсивен

Јарец и Девица – тешко ќе најдете заеднички јазик

Јарец и Вага – голема поврзаност

Јарец и Скорпија – успешна врска

Јарец и Стрелец – Стрелецот не е спремен на компромис, па тешко ќе успеете

Јарец и Јарец – не постои заедничко почитување

Јарец и Водолија – ти сакаш да доминираш, тој сака да е слободен

Јарец и Риби – најверојатно ќе те изневери

Водолија

Водолија и Овен – подеми и падови

Водолија и Бик – не сте идеална комбинација

Водолија и Близнаци – многу изненадувања и промени

Водолија и Рак – непредвидлива врска

Водолија и Лав – имате различни погледи на љубовта

Водолија и Девица – емотивно сте некомпатибилни

Водолија и Вага – совршена комбинација

Водолија и Скорпија – најчесто врската завршува со непријателство

Водолија и Стрелец – голема шанса за успех

Водолија и Јарец – тој сака да доминира, ти да бидеш слободна

Водолија и Водолија – совршено сте компатибилни

Водолија и Риби – не е лоша комбинација, ако сте подготвени за компромис

Риби

Риби и Овен – различни сте како оган и вода

Риби и Бик – многу среќни моменти заедно

Риби и Близнаци – многу љубов, ама и многу проблеми

Риби и Рак – двајцата ќе направите се за да бидете заедно

Риби и Лав – разликите се привлекуваат

Риби и Девица – љубов и стабилност

Риби и Вага – повремена привлечност, без вистинка иднина

Риби и Скорпија – можна е љубов на прв поглед

Риби и Стрелец – љубовта тешко се развива

Риби и Јарец – нема да ти е проблем да го изневериш

Риби и Водолија – комбинација која бара компромиси

Риби и Риби – исти доблести и мани – добра основа за врска

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Korsan taksi - betasus giriş