Еве како изгледа крајот на работниот ден на еден фаќач на змии (ВИДЕО)

18 октомври, 20160
Еве како изгледа крајот на работниот ден на еден фаќач на змии (ВИДЕО)

Но, што ако работите една од најстрашните работи на светот, како што работи овој човек?

Неговата работа е секојдневно фаќање змии, може ли да биде пострашно?

Ова видео е снимено во Индија и можете да видите како овој човек и неговите колеги го завршуваат работниот ден.

Верувајте, повеќе ќе ја цените својата работа!

https://www.youtube.com/watch?v=JyVUQOIcpv0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi