Еве што мажите не треба да прават во сексот, доколку не сакаат да им дадеме црвен картон!

28 октомври, 20160
7

Кога ТИЕ мислите на предигра, тогаш најверојатно мислат на орален секс! И тоа е сосема нормално, бидејќи не се единствените што размислуваат така.

Некои мажи едноставно не можат да замислат секс во кој неговата девојка или животна сопатничка нема да му го пружи тоа задоволство. Но, постои една ситница поради која повеќето жени, кога мажот ќе го направи тоа, веднаш сакаат да прекинат и да му врзат една шлаканица од која партнерот би се шокирал.

Свесно или не, мажите знаат да ги стават своите раце на главата на жената и лежерно да ја туркаат како таа би се спуштила таму доле. Кај жените таквата невербален гест предизвикува моментална реакција која воопшто не е симпатична, Тие во истиот момент би сакала да прекинат и да го остават гадод сам да се снаоѓа!

Таков се уште се нема родено што одбил орален секс, а повеќето жени и девојки се подготвени да им го пружат тоа задоволство на своите партнери како би им биле уште подраги. Потребна е специфична доза на зрелост и разбирање за мажот да сфати дека некои жени не сакаат да практикуваат орален секс. Но во повеќето случаи незрелоста преовладува, па одбивање на орален секс може да прерасне во причина за прекинување на врската.

Можеби звучи апсурдно, но за жал тоа е вистина!

Оралниот секс, кој во одредени култури, а посебно во верска основа, се смета за крајно омаловажување на жената, денес за мажите е сосема нормална работа, а за многумина дури и најважната работа во сексот. Тоа е така благодарение на порнографската индустрија која влијае на сфаќањето на сексот.

Но, носењето вода кон својата воденица, односно туркањето на нејзината глава во саканиот правец може да биде најлошото нешто што момчето ќе и го направи на својата девојка за време на предиграта. Да, тоа за мажите не значи ништо посебно освен дека сакаат орален секс и дека ја искажале својата желба. Но, за некои девојки пак, тоа може да биде крајно бесмислено и омаловажувачко!

Затоа најдобро е пред да се впуштите во секс, да позборувате отворено за се. Да го послушате партнерот или партнерка, да ги разберете неговите или нејзините очекувања и зошто на едниот или другиот оралниот секс им е важен или не.

Факт е дека оралниот секс, може да биде задоволство за двајца, па затоа најдобро би било да се договорите. Но, секако дека не треба да потпишете пржински договор, бидејќи услугите во сексот не се добра идеја. Ниту пак едно да се договорите, а во пракса постојано да го избегнувате „договореното“. Важно е да бидете во меѓусебна поврзаност, да ја познавате личноста со која ја делите својата интима  и пред се да имате доверба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi