Хорор во Индија продаваат снимки од вистински силувања како порно филмови

5 ноември, 20160
Domestic abuse of woman

На киосците во Утар Прадеш, индискиот регион на северот на земјата, можете да купите видео снимки од вистинско силување за помаку од три долари, открива Ал Џезира.

Ал Џезира поседува неколку снимки со брутални групни силувања на млади жени кои лесно можат да се купат ширум Индија во продавниците за сувенири.

Лицата на силуваните девојки и жени јасно се гледаат на снимките, а нивните пискотници уште појасно се слушаат – пишува на агенцискиот сајт.

Во основа овие снимки воопшто не се правени за продажба, туку само за уценување на девојките. А, за да не пукне срамот некогаш изнудувале и големи пари.

Втор на продажба е по пат на Watsapp. Лицето што продава таква снимка ја има на својот мобилен, па кога ќе му платите барана цена, која се движи од 30 центи до 3 долари, ќе ви ја пренесе на вашиот телефон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi