ИЗНЕНАДУВАЊЕ: Нема да верувате што имало во куферот кој го пронашле на таван!

21 октомври, 20160
7

Брачен пар неодамна одлучил да реновира стара куќа и во таа прилика на таванот пронашол кутија, која сопственикот на куќата веднаш ја фотографирал неколку пати, па ја повикал сопругата.

Почувствував дека има нешто во кутијата, но не беше тешка, рекол сопственикот на куќата.

Потоа ја отвориле кутијата, а содржината била замотана во заштитна хартија и во стари весници со датум од 1951 година.

Во едниот пакет имало банкноти од по 20 долари, а во другиот од 50 и 100.

Вкупно пронашле 23.000 долари кои ги искористиле за отплаќање на хипотеката.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi