Не ни сонувал дека ќе му се случи ОВА кога застанал пред банкомат. Машината почнала да фрла куп ПАРИ!

14 ноември, 20160
Не ни сонувал дека ќе му се случи ОВА кога застанал пред банкомат. Машината почнала да фрла куп ПАРИ!

Снимката прикажува необичен момент кога се расипал банкомат и почнал да исфрла пари.

Кога еден човек во Малезија отишол до банкомат за да подигне пари не ни сонувал дека машината ќе исфрли банкноти во вредност од преку 2.000 евра!

Кога ја завршил својата трансакција, машината почнала да исфрла пари, под неговите нозе.

Во шок набљудувал што се случува, а потоа кога се уверил дека никој не го гледа, тргнал да ги собира парите.

Погледнете го видеото:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi