НИКОЈ НЕ ЗНАЕ ШТО СЕ СЛУЧИЛО: Џиновски снежни топки ги збунија жителите на ова село!

7 ноември, 20160
2

Мајката природа веројатно се подготвува за борба, а својата зимска муниција ја припремила во арктичка Русија.

Мештаните на селото Најда пронашле непрегледно мноштво совршено тркалезни топки снег.

Засега никој не успеал да го објасни овој феномен, а постарите мештани тврдат дека ништо слично не се појавило досега.

Топките се со различни димензии, од оние со пречник на тениска топка до оние со големина на топка за пилатес, но она што најмногу зачудува се нивните речиси совршени пропорции.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi