Она кога Норвежанец го слави првиот снег. Вакво нешто немате видено!

16 ноември, 20160
Она кога Норвежанец го слави првиот снег. Вакво нешто немате видено!

На нашите простори многу луѓе, а особено децата, се среќни и расположени кога ќе падне првиот снег. Во местото Кодал во Норвешка, првиот снег падна на 3 ноември и таму ќе се задржи најверојатно до април наредната година.

Овој Норвежанец одлучил да му покаже на светот како тој го прославува првиот снег.

Мислите дека Русите се најлуди? Размислете повторно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma