Оваа сезона е популарен кармин во боја на вино

27 октомври, 20160
5

Бидејќи се работи за многу интензивна боја, можеби е подобро да се определите за кремаст кармин.

Со доаѓање на постудените денови, време е својот несесер за шминка да го збогатите со нови нијанси и бои, меѓу кои оваа сезона е многу популарен карминот во тонови на црно вино или модра слива.

Доколку мислите дека оваа нијанса ви е премногу темна, избришете ги малку усните со влажно марамче. Бидејќи се работи за многу интензивна боја, можеби е подобро да се определите за кремаст кармин. Доколку ултра виолетовата боја на модра слива ви е пресилна, нема да погрешите ако се определите за нијансата на црно вино.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma