Секс пози за жени кои тешко го достигнуваат врвот!

3 јануари, 20160
13

Одговорот по кој вечно се трага на прашањето  – што не е во ред, ако не можам да доживеам оргазам при „обичен“ секс? Ништо.

Ние ви нудиме мала помош за задоволството да биде врвно и за двајцата.

Овие 6 предлози се токму наменети за жените кои тешко доживуваат оргазам:

1. Каубојка со помош од раката на партнерот

6-seks-pozi-za-zenite-na-koi-im-treba-dopolnitelna-stimulacija-za-orgazam-02.jpg


2. Обратна лажичка

6-seks-pozi-za-zenite-na-koi-im-treba-dopolnitelna-stimulacija-za-orgazam-03.jpg


3. Мисионерска на раб на кревет

6-seks-pozi-za-zenite-na-koi-im-treba-dopolnitelna-stimulacija-za-orgazam-04.jpg


4. Лажичка

6-seks-pozi-za-zenite-na-koi-im-treba-dopolnitelna-stimulacija-za-orgazam-05.jpg


5. Мисионерска со подвиткани нозе

6-seks-pozi-za-zenite-na-koi-im-treba-dopolnitelna-stimulacija-za-orgazam-06.jpg

6. Обратна каубојка (подигнатата нога на партнерот е задолжителна)

6-seks-pozi-za-zenite-na-koi-im-treba-dopolnitelna-stimulacija-za-orgazam-07.jpg

Уживајте!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber