Скандал во Русија –  преку ден учителка, а навечер една од најдобрите порно глумици

4 ноември, 20160
2

Една учителка во Русија дала отказ откако до нејзиниот директор и учениците дошла компромитирачка фотографија.

Светлана Топол (27) работела во една од најпрестижните училишта во Санкт Петерсбург, но за својата втора професија молчела. Поточно, по часовите таа одела да снима порно филмови каде била специјализирана да глуми ученички! Била току популарна, што снимала порно филмови и во Унгарија и Чешка каде порно глумиците најмногу заработуваат.

Уште поинтерсно е што учителката е мажена, а нејзиниот сопруг знае за нејзиниот втор занает!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi