Со запалка запалил пластично капаче. Неколку секунди подоцна, го претвори во…

18 јануари, 20160
Со запалка запалил пластично капаче. Неколку секунди подоцна, го претвори во…

Рециклирањето пластична амбалажа станува се почесто, но дали знаевте дека постојат многу начини да ја искористите во својот дом.

Погледнете го видеото во кое се прикажани пет различни начини како пластиката да ја претворите во нешто што ќе ви користи секој ден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber