Застанал пред огромен бик и почнал да го предизвикува. Тоа му била најголемата грешка во животот!

19 февруари, 20160
Застанал пред огромен бик и почнал да го предизвикува. Тоа му била најголемата грешка во животот!

Сите добро знаеме дека постојат многу причини зошто никогаш, ама баш никогаш, не е паметно да предизвикувате бик.

Покрај фактот што сте само неколку метри оддалечени од него, не ни е јасно зошто некој би помислил дека тоа е паметна идеја.

Во наредното видео ќе видите момче кое одлучило да предизвика бик со запалени рогови. Инцидентот се случил во Шпанија, а погледнете како завршил…

https://www.youtube.com/watch?v=TjFRqgmMkmI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber