Дете си игра со новиот чуден другар: Коге ќе сфатите за кој и за што станува збор ќе останете без текст!

4 декември, 20180
ража

Големината на ова животно го прави ова пријателство неверојатно.

Честопати сме изненадени кога луѓето ќе се спријателат со некои животни. Многу пати веројатно сте биле во шок и сте гледале  како некои од животните кои се сметаат за „непријатели“ си играат и се галат со нивните човечки пријатели.

Сепак, вакво нешто никогаш не сте виделе! Погледнете како ова момче се спријатели со ни помалку ни повеќе туку со ража и тоа ја гали и храни од неговата рака. Иако повеќето ражи не се агресивни, нивната големина го прави ова пријателство неверојатно. Ние сме сигурни дека момчето ќе се сеќава на ова додека е живо!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi