Длабоко во шумата наиде на напуштена вила: Очекуваше внатре сè да се распаѓа, но сцената целосно го шокираше!

26 декември, 20180
vila

Длабоко во една шума пронајде вила со 12 соби, а таа изгледаше целосно напуштена.

Боб Тисен голем дел од својот живот го поминал  во истражување на напуштени станбени објекти, но ништо не може да се спореди со ова откритие во Франција.

Длабоко во една шума најде вила со 12 соби и изгледаше сосема напуштена.

Тој очекуваше куќата да биде во состојба на распаѓање, но она што го нашол внатре целосно го шокирало. Се чинеше дека внатрешноста на оваа вила останала замрзната во времето. Сите кревети беа наместени, сè беше уредно и чисто. Дури и некои весници стоеја на масата, а ормарите во кујната беа полни со намирници.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber