Оваа жена е хит! Се обиде да стави бензин во електричен автомобил!

19 декември, 20180
zana

Збунетата жена се обиде да стави бензин во електричен автомобил Tesla. Таа е снимена на бензинска пумпа во САД, обидувајќи се да стави бензин во електричниот автомобил Tesla, Model S.

Откако сфати дека нешто не е во ред, таа го врати цревото назад, влезе во автомобилот и го отвори и го затвори багажникот. Потоа, се потпре на возилото и почна да телефонира.

Во тој момент, ѝ приоѓа  еден човек и најверојатно ѝ објаснил дека електричното возило не може да се полни со гориво.

Жената на тоа само се насмевна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber