10-Year Challenge на Instagram: како остареле ѕвездите за 10 години

16 јануари, 20190
10

Каква разлика прават 10 години?

Веројатно сте го забележале трендот на објавување на фотографии пред и по 10 години кои ги објавуваат вашите пријатели, семејство и влијателни луѓе на социјалните медиуми кои ги следите.

Ова е затоа што има нов вирален предизвик кој се прошири преку Twitter, Instagram и Facebook наречен 10-годишен предизвик, каде што луѓето објавуваат слики од себе од пред 10 години и од сегашноста. Не е изненадувачки што на некои познати личности кои се приклучија не им се познава стареењето.

Дали за тоа се одговорни добрите гени или помошта на пластичниот хирург? Ѕвездите сигурно нема да признаат, но оставаме сами да процените.

https://www.instagram.com/p/Bsn9yjwnhVP/?utm_source=ig_embed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber