Дадилката го откри вистинското лице на Анџелина Џоли кога е со своите деца

9 август, 20190
angelina-jolie-kids-lede

Веќе подолго време, Анџелина Џоли се обидува да се прикаже себеси во очите на јавноста како идеална мајка која се истакнува со шест деца, и покрај изјавата на нејзиниот поранешен сопруг Бред Пит дека не е така.

Таа, наводно, ги едуцира децата на свој начин, за што смета дека има позитивен ефект врз нивното созревање и раст и  како што изјави, нејзината примарна цел на образованието е нејзина домашна задача и истот поттикнува почит и љубов кон сите живи суштества.

Некогаш изјавила дека секоја вечер пее приспивни песни со различни гласови за да ги забавува. Но, дадилката која работела за Анџелина и останувала со нив 24 часа на ден, открила за списанието ОК дека работите се сосема различни зад затворените врати.

„Таа е мајка која е многу отсутна поради нејзините секојдневни проблеми и кариера, не посегнува по децата и е рецепт за неуспех“, рече дадилката во интервју, додавајќи дека Анџелина не може да ги задржи своите деца и дека тие се целосно надвор од контрола. 
 Особено откако се разведе од Бред во 2016 годинa.
 „Анџелина мисли дека е модерна мајка затоа што ги третира како возрасни. Но, вистината е дека на децата им треба од време на време опомена за да можат да разликуваат правилно од погрешно. Анџелина создава повеќе проблеми отколку што прави добро“, рече дадилката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber