Дали некогаш сте виделе разбеснет слон? Погледнете,сцената е една од најстрашните во природата!

11 јануари, 20190
slon

Исплашените жители се разбегаа за да избегнат повреди.

Во далечната Индија, не би требало да биде чудно доколку сретнете слон, бидејќи тоа е место каде што ова животно ќе го видите каде и да се свртите.

Сепак, лутиот слон одеднаш влета во нивата и неочекувано почна да фрла сè пред себе, па го зема и моторот и со сурлата го крена во воздухот. Преплашените жители побегнаа за да избегнат повреди. Сите викаа, бегаа каде ќе стигнат, а слонот продолжи да прави вистински хаос.

https://www.youtube.com/watch?v=-mbvAXpRZCA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber