Доберман го зграби бебето за пелените! Мајката била исплашена, но потоа открила нешто полошо

3 јануари, 20190
кд

Го турна девојчето на страна, а потоа ја грабна за пелената и почна да замавнува со неа.

Таа имала само 17 месеци кога нејзините родители го посвоиле доберманот Кан. Кучето од претходното семејство претрпело злоставување и спасено е во последен момент. Сепак, само 4 дена по доаѓањето во новото семејство, се случило нешто што никој не го очекувал. Кан и Шарлот биле во градината, кога големото куче одеднаш почнало да покажува знаци на агресија. Го турнало девојчето на страна, а потоа ја грабнало за пелената и почнало да замавнува со неа како со знаме.

Потоа ја фрлило во една грмушка. Мајката на Шарлот била во шок, не можела да им поверува на своите очите – но потоа сфатила што е причината. Кан видел отровна змија која што се движела директно накај девојчето. Иако агресивно на прв поглед, неговото однесување го спасило живот на девојчето. Да задоцнеше само една секунда, отровната змија ќе го гризнеше девојчето. Наместо неа, го гризна кучето, но за среќа, ветеринарите успеаја да му го спасат живот! Тој денес  се чувствува добро … Иако ова куче е во семејството само четири дена, тој се покажа како вистински херој – тој го стави својот живот на коцка, за да ја спаси Шарлот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber