ГО ЈАВНАЛ БАЛОНОТ И …! Дали е ова најголемиот срам во историјата на телевизијата?

27 мај, 20190
Capture

Не се знае што го натера новинарот да го направи она што го сторил. Во секој случај, тоа не е важно.

Важно е тоа што фасцинацијата со големиот балон го чинеше срам од кој што тој наскоро нема да се опорави.

Погледнете како се посрамоти!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber