ГОСТИН НА ХОТЕЛОТ инсталираше камера во собата за да ги провери собарките: Еве што навистина прават кога не сте таму!

28 мај, 20190
569911_soba_ls

Погледнете што се случило кога собарката влегла во собата!

Еден гостин на хотелот одлучи да провери колку се безбедни неговите приватни предмети во моменти додека тој не е во собата.

Тој ја остави вклучена камерата на својот лаптоп во еден хотел во САД.

– Ова се случи на 5 ноември, отидов во хотел … и ги оставив сите мои лични работи во собата. Верувам дека повеќе нема да го направам тоа, пишува во видео описот.

Погледнете што се случило кога собарката влегла во собата:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber