Купила тампони, а потоа во нив пронашла нешто страшно: После ова никогаш нема да ги користите!

11 февруари, 20190
ampo

Фотографиите од тампоните и кука ги објави на Facebook како предупредување до другите жени, додавајќи дека никогаш повеќе нема да користи тампони. Една девојка по име Хармона Грант на социјалните мрежи го сподели својот пронајдок во еден тампон, поради што би можела да заврши со болни повреди.

Грант ги купила тампоните со апликаторот, а кога отворила еден од нив, видела нешто црно. Кога го отвори, виде црна пластична кука.

Се јавила во производство, а тие и одговориле дека може да го врати производот и да ги добие парите назад. Грант не беше задоволна од одговорот, бидејќи смета дека не ги земаат во предвид последиците што би можеле да бидат предизвикани од таков тампон.

Компанијата Edgewell Personal Care за 13 News одговори дека станува збор за изолиран инцидент и дека нивните производи се безбедни за употреба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber