Ова девојче ги имитира познатите личности! Taa e фантастична и има повеќе од 100.000 followers!

23 април, 20190
Capture

На забавен начин менува еден сегмент, со што испраќа сопствена порака и изразува личен став.

 Riley Daswood е 9-годишно девојче, која стана Instagram ѕвезда благодарение на извонредно осмислената идеја што и донесе 100.000 followers.

Имено, девојчето ги имитира познатите личности така што се облекува во нивните „модели“, а за своите креативни копии на нивните облеки и костими, таа ги користи работите што ги има дома.

Riley вели дека таа и нејзините родители секој викенд прават по една имитација, резултатите ги фотографираат и ги објавуваат на Instagram, а за секоја од нив е потребно околу еден час.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber