Овој папагал го зачуди целиот свет: Нема да верувате што му направи на малиот леминг

21 август, 20190
Capture

Папагалите се сметаат за едни од најинтелигентните птици, и честопати ги воодушевуваат луѓето со своите постапки.

На интернет се појави едно такво видео од паметен папагал кој стои покрај леминг и мини вртелешка. Папагалот го грабна малото во клунот и го стави во вртелешката. Лемингот не се вртеше во тркалото доволно брзо за по вкусот на папагалот – така што самиот папагал одлучи да ја превземе ситуацијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber